Wie zijn Kempen Makelaars & Adviseurs?

Het assurantie en hypotheekkantooor Kempen Makelaars & Adviseurs is opgericht door Loet Schrauwen samen met een compagnon en heeft in 2010 de activiteiten van Hypozeker en Hyposelect overgenomen.
Het label Kempen Makelaars & Adviseurs valt sinds 2011 onder de eenmanszaak Loet Schrauwen Makelaardij en daarom hebben we nu alle activiteiten in een website gepresenteerd.

Door alle veranderingen die de overheid heeft doorgevoerd op het gebied van hypotheken, verzekeringen en belastingen is goed en betrouwbaar advies belangrijker dan ooit. Bij ons kunt u voor alle deze zaken terecht waardoor u een goed overzicht krijgt en houd over alle uw financiƫle zaken.
Uiteraard beschikken wij over de juiste vergunningen van de Autoriteit Financiele Markten (AFM), de stichting vastgoedcert en de Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH). En voor de vakgebieden waarin wij eventueel niet bevoegd zijn, werken we samen met gerenomeerde plaatselijk specialisten.

Onze werkwijze:
-  Wij komen bij u thuis, u hoeft dus niet de deur uit en bent in uw vertrouwde omgeving.
-  Wij luisteren naar uw wensen en voeren die correct uit.
-  Wij maken heldere afspraken zonder kleine lettertjes
-  Wij zetten ons voor de volle 100% in voor zodat u voor nu en in de toekomst advies op maat krijgt aangeboden.

Wij zijn actief in de volgende plaatsen:

Eindhoven, Veldhoven, Aalst, Waalre,  Valkenswaard, Eersel, Bergeijk, Leende, Heeze, Budel, Maarheeze, Geldrop, Mierlo, Nuenen,Hapert, Reusel, Bladel, Best, Son & Breugel, Veghel, Helmond, Deurne, Oirschot, Oost- West-Middelbeers.